Prijzen

Prijzen BVE Fotografie

 

Fotoshoot (1 of 2 personen) EUR 120,-  incl 21% BTW in de studio of op locatie

Fotoshoot 3,4,5 of 6 personen EUR 135,-  incl 21% BTW

(groepen vanaf 7 personen alleen op locatie mogelijk, prijs op afspraak)

De fotoshoot is INCLUSIEF 5 zelf uitgekozen bewerkte beelden op CD/USB.
De duur van de shoot is ongeveer 1 uur. In dit uur worden veel foto’s gemaakt. Na bewerking van de foto’s zal ik deze plaatsen in mijn webshop beveiligd met een wachtwoord. Je kunt dan zelf een keuze maken welke 5 foto’s op CD/USB geplaatst mogen worden.
Extra foto’s kunnen op CD/USB worden bijgeleverd tegen een meerprijs van EUR 10,- per foto. Of je kunt afdrukken bestellen via de webshop.

Bij afname van 5 extra foto’s betaal je EUR 48,50, bij afname van 10 extra foto’s EUR 92,50, 15 extra foto’s EUR 130,-

Bij afname van meer dan 15 foto’s komt de prijs per foto op EUR 8,00

 

Zwangerschaps shoot:

EUR 120,- incl BTW in de studio of op locatie, inclusief 5 foto’s op CD/USB.
Een mooie fotoshoot van je zwangere buik, eventueel met je partner en/of je andere kind(eren)! Een prachtige en unieke herinnering voor later!

 

Buik- en Bevallingsshoot:

vanaf EUR 500,- incl BTW, inclusief 20 foto’s op CD/USB

Een mooie fotoshoot van je zwangere buik en daarna een reportage tijdens en vlak na de bevalling, om de eerste unieke beelden van het pasgeboren gezin vast te leggen!

(De prijs van deze combinatie ligt iets hoger omdat ik er rekening mee hou dat de reportage van de bevalling midden in de nacht is en ik langere tijd aanwezig ben omdat je van te voren niet in kunt schatten hoe lang de bevalling uiteindelijk nog gaat duren. de uiteindelijke prijs hangt af van de duur van de bevalling, evt reistijd, km vergoeding etc)

 

Newbornshoot compleet:

vanaf EUR 155,- incl BTW, inclusief 5 bewerkte foto’s op CD/USB

Willen jullie je pasgeboren baby direct mooi laten vastleggen, bijvoorbeeld voor het geboortekaartje? Dit kan! Ik kom dan bij jullie langs, thuis of in het ziekenhuis, om jullie prachtige kindje te fotograferen. Ik zal hier alle tijd voor nemen! Het kan zomaar zijn dat we in totaal 3 uur bezig zijn met tussendoor natuurlijk momenten dat er voeding gegeven moet worden, eventueel een slaapje, etc.
Ook als jullie kindje al een paar weken/maanden oud is kom ik graag langs om jullie trots vast te leggen! Ook is het mogelijk langs te komen in de prachtige daglichtstudio in Sint Pancras.

 

Newbornshoot voor geboortekaartje:

EUR 90,- inclusief 5 bestanden op CD/USB. Ik kom dan maximaal een uur om foto’s te maken van jullie kindje specifiek voor het geboortekaartje.

 

Combinatie zwanger- en newbornshoot:

EUR 270,- inclusief 5 bewerkte bestanden op CD/USB in hoge resolutie.

 

Bruiloft/partij: 
Jullie bruiloft of een mooi feest ivm een bijzondere gelegenheid? Ik bespreek graag vrijblijvend de mogelijkheden!
Want zo’n bijzondere gelegenheid is uniek!
Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Of mail gerust met al je vragen en wensen!

 

Special Kids:

Elk kind is bijzonder en uniek. Ook kinderen met een beperking! Deze kinderen probeer ik zo puur en spontaan mogelijk op de foto te zetten; dus niet in de studio of met een speciale achterwand, maar in hun vertrouwde omgeving. Dit kan zijn op het (medisch) kinderdagverblijf, de dagbehandeling of thuis. Zie mijn portfolio. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Wat ook een mogelijkheid is; een dag uit het leven van…

Ik kom dan een aantal dagdelen bij jullie thuis om jullie zoon of dochter (of met broertjes en zusjes) te fotograferen, zodat er een mooi beeld ontstaat van een dag uit het leven van! Hier maak ik dan een mooi fotoboekje van. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Uitvaart:

De laatste eer aan een dierbare… Ik leg deze momenten discreet en op de achtergrond voor u vast. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Maatwerk:

Staat er niet tussen wat je wilt? Bel of mail gerust! Er is nog veel meer mogelijk.
Ik reken geen km vergoeding in een straal van 30 km vanaf Alkmaar. Daarboven reken ik EUR 0,35 per km.
Vanaf een uur reistijd reken ik EUR 50 per uur.