Welkom op de website van BVE Fotografie!

BVE Fotografie staat voor professionaliteit, integriteit, puurheid en spontaniteit.

Ik ben Brenda van Esch en fotografie is al jaren mijn passie. Ik heb de vakopleiding gevolgd aan de fotovakschool in Amsterdam en inmiddels al een aantal jaren bezig als professioneel fotograaf.

Mijn werk laat zich het beste omschrijven als spontaan en ongedwongen.

bve

 

Portretten
Ik fotografeer kinderen van alle leeftijden en volwassenen.

Het resultaat zal spontaan en puur zijn. De portretten kunnen gemaakt worden in de studio of op locatie, bijvoorbeeld op het strand, in het bos, of een andere locatie. Ik maak bij voorkeur gebruik van natuurlijk licht, dit zorgt voor een mooi, puur effect.

Ik neem de tijd voor een fotoshoot, het is het belangrijkst dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

De (kleine) kinderen kunnen een knuffel meenemen waar ze graag mee op de foto willen of iets anders waar ze erg aan gehecht zijn.

U kunt zelf de foto’s nabestellen via mijn site. Uiteraard zijn afdrukken, vergrotingen, een foto op canvas of andere materialen ook mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Buik- en babyreportage
Je bent zwanger! Een hele bijzondere tijd… En die prachtige buik wil je natuurlijk vast laten leggen! Je buik is op zijn mooist om te fotograferen rond de 36 weken zwangerschap. Je kunt de buikreportage doen alleen, of samen met je partner en/of kind(eren).

Dan… na de geboorte! Ik kom op jullie gewenste moment een mooie reportage maken van jullie kindje!

Buik- en bevallingsreportage
Het vastleggen van je prachtige zwangere buik. Dan… de bevalling! Jullie kindje gaat geboren worden.. Je neemt vaak wel een camera mee of je camera ligt klaar als je thuis gaat bevallen maar je bent beiden met heel andere dingen bezig. Ook de verloskundige of gynaecoloog heeft geen tijd om foto’s te maken van deze unieke gebeurtenis. Dit zou ik voor jullie kunnen verzorgen! Uiteraard geheel op de achtergrond, maak ik zeer discrete foto’s van de geboorte van jullie gezin! Geen bloederige foto’s maar mooie, pure foto’s van jullie kindje en de eerste momenten van jullie samen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bruiloften
Ik ben graag al bij het aankleden van de bruid aanwezig om een zo volledig mogelijk beeld vast te leggen van deze bijzondere dag. Uiteraard bespreken we voor de grote dag al jullie wensen! Neem gerust contact met me op voor alle mogelijkheden. Ik vind het belangrijk dat de foto’s zo ongedwongen mogelijk zijn maar wel precies dat vastleggen wat jullie voor elkaar voelen! Kortom, mooie, spontane, pure foto’s van een hele bijzondere dag…

Het maken van een (digitaal) album behoort ook tot de mogelijkheden.

Special Kids
Waarom de benaming special kids? Ik fotografeer graag kinderen met een beperking (zorgintensieve kinderen). Deze liefde komt voort uit het feit dat mijn man en ik zelf een dochtertje hebben met een motorische beperking; zij is volledig rolstoelafhankelijk. Het fotograferen van deze special kids vergt een iets andere aanpak dan gezonde kinderen; vandaar dat ik deze kids vastleg in hun vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld het (medisch) kinderdagverblijf, de dagbehandeling of lekker thuis.

Het liefst zonder studiolampen of flitser, want dit kan bij sommige kinderen bepaalde aanvallen uitlokken (epilepsie) of ze kunnen het als niet prettig ervaren. En dat is nu juist niet de bedoeling!

Ieder kind is bijzonder en uniek, ook de kinderen met een beperking! Ze zijn prachtig, zie mijn portfolio.

Wie weet tot ziens!